Inbrott, råttor och annan viktig information!

Inbrott

Polisen har varnat oss för att det är mycket inbrott omkring Bromma just nu.

Vi måste tyvärr informera om att det har skett ett inbrott och ett inbrottsförsök i området fredagen 13/12. Även Brickbandet har haft inbrott tidigare i veckan. Så vi ber er alla att vara extra uppmärksamma, särskilt nu runt julhelgen då många av våra grannar är bortresta.

Vid misstänkt pågående inbrott ring 112!

Råttor

När det kommer till problemet med råttorna i vårt område så har vi idag (tisdag 17/12) pratat med Brickbandet som kommer att göra en genomgång av området och täppa till de synliga hål som finns kring portarna. Detta är enbart en akut åtgärd och styrelsen kommer att se över en mer permanent lösning efter årsskiftet. Detta kan innebära att se över sophantering och eventuellt ett behov av dränering runt husgrunderna vilket innebär en större investering för föreningen.

Expeditionens öppettider under jul och nyår:

Fredag 20/12 17.30-18.30
Måndag 23/12 STÄNGT
Måndag 30/12 STÄNGT
Torsdag 2/1 18.00-19.00

Har ni bokat gästlägenheten men ännu inte hämtat ut någon nyckel ber vi er att maila oss så hittar vi en tid då nyckeln kan lämnas över.

Det här är den nya styrelsen som valdes på årsmötet:
Sanna Söderström, ordförande
Jan Stigwall, kassör
Kerstin Nörler, ordinarie ledamot
Omar Azam, ordinarie ledamot
Tobias Regin, suppleant
Ashraf Abdollahi, suppelant

Årsredovisningen

Gällande de frågetecken som uppdagades med årsredovisningen på årsmötet väntar vi fortfarande på den sista återkopplingen från Nordstaden vår ekonomiska förvaltare och så fort vi har fått det vi har efterfrågat kommer vi att redovisa de poster som det ställdes frågor om.

God Jul och Gott Nytt år önskar styrelsen!

Kommentera