Hushållsavfall i pappersåtervinningen?

Nästan varje vecka hittar vi ”skräp/avfall” i behållare för pappersinsamling som inte alls hör hemma där.
Det blir väldigt dyrt för föreningen när det ligger hushållsavfall i pappersbehållarna.
Hjälp oss hålla ordning och att hålla nere våra kostnader, så att vi kan behålla dessa behållare för pappersåtervinningen.
Släng bara papper i pappersinsamlingen.
Tack!

Styrelsen

2 tankar om “Hushållsavfall i pappersåtervinningen?

  1. Hej,

    jag heter Susanne Selander och bor på Vadmalsvägen 11 och min balkong är närmast till behållaren för pappersinsamlingen. Alltid när jag sitter på balkongen får jag ”skrika” till folk att det inte är en papperskorg och oftast får jag otrevliga svar eller inga alls, de tittar bara på mig som jag är en idiot. För några veckor sedan började en man som jag tror var från Onlinepizza börja skräpa matskräp där och när jag sa till honom så åkte han till nästa behållare utanför nr 23 (tror jag att det är) som jag också ser från min balkong och slängde skräpet där. Jag tror inte att det är boende i föreningen som gör detta men det finns inga papperskorgar från Brommaplan till lekparken så jag tror att det är det som gör att man kastar så fort man ser en grön behållare.
    mvh Susanne som gör vad jag kan

Kommentera