Driftsättning kollektivt bredband

Implementeringen av den kollektiva bredbandslösningen föreningen tecknat avtal med Ownit för närmar sig. Vi kan nu i samråd med Ownit meddela att driftsättningsdag blir den 2 maj. Ett separat utskick med både frågor och svar samt information från Ownit om hur bredbandet aktiveras kommer att göras inom kort, till dess kan det vara bra att kontakta din nuvarande bredbandsleverantör och förvissa dig om vilken uppsägningstid du har för just ditt bredband.

Mvh,
Styrelsen

9 tankar om “Driftsättning kollektivt bredband

 1. Hej. betyder det att jag som haft comhem i över 10 år måste byta? jag har mobilabonnemang, bredband, tv hos comhem…

 2. Hej! Är också intresserad av att veta vad månadskostnaderna blir och vad kommer vi ha för hastighet med det nya avtalet?

 3. Vad kommer det nya bredbandet att kosta per månad? Finns ingen info om det vad jag kan hitta. Jag betalar idag 100 kr/mån för mitt befintliga bredband via Comhem/Tele2, jag är inte intresserad av att betala mer för något annat nytt bredband.
  Jag antar att jag kan avstå från det nya bredbandet och fortsätta med mitt befintliga bredband utan att behöva betala för det nya om det är dyrare än mitt nuvarande bredband? Behöver få svar på det snarast.

 4. Precis som alla andra undrar jag vad månadskostnaden kommer att bli. Varför finns inte den uppgiften med i informationsbrevet?

 5. Förutsatte att detta blir en låg kostnad som läggs på månadsavgiften, men det är nu oklart för mig om så är
  Fallet.

  Vi har sagt upp vårt gamla abonnemang, men ångrar nu mig.

  Om föreningen skrivit avtal med ownit fortsätter jag att det är ett bra avtal. Informationen från styrelsen är bristfällig.

  Undrar också om vi behöver skaffa 2 routrar då vi har en sammanslagen lägenhet ? Om vi får betala dubbelt (dubbelt påslag på hyra) så bör vi ha två abonnemang? Många frågor som vi inte kan hitta svar på.

 6. ? Ska den som hag internet telefoni verkligen behöva betala 199 kr för att flytta numret, eller är det automatisk?

Kommentera